• Home
  • / Inspiration

Inspiration

"Onze keywords zijn: classy casual, up to date, met liefde voor details, altijd een navy en gemakkelijk te combineren. Dat is onze basis. Wij ontwerpen graag overzichtelijk, zonder poeha, maar wel mooie, verzorgde producten. Elk seizoen kiezen wij een titel, noem het een thema, waaruit wij de inspiratie halen voor kleur, vorm en details”.

Baker Bridge, the details make it rich..

X- Team Baker Bridge

Winter 2017 

Meiden

Typisch voor de Baker Bridge meiden collectie zijn de artworks (kleine en grote prints). Dit winter seizoen staat alles in het teken van The peacock, sparkles, en lieve artworks. Dat geeft teksten zoals: Peacock eye en Wear a crown. Qua stoffen is er dit seizoen meer sweat dan ooit, bijvoorbeeld: gestreept, in melange, met en zonder print. Key styles: jurk met plisse onderkant en fake fur jasje. Tot slot, onze details: roségoud in ritsen en knoopjes, speelse drawstrings en pailletten in zilver en rosé.

 

Jongens

De Baker Bridge jongens collectie staat in het teken van the new world. De kleuren zijn, naast de basic kleuren als navy en gebroken wit, stoer met kleuren als fel groen en grijs groen. Ook de modellen zijn sportief, denk aan bomberjackjes en T-shirt met lange mouwen in pique. Key styles: stoere jasjes, opvallende broeken en T-shirts met lange mouwen in diverse kleuren.

 Baker Bridge, the details make it rich…

X – Team Baker Bridge

 

De kids collectie is verkrijgbaar van maat 92/2 jaar tot en met 176/16 jaar.