Inspiration

"Onze keywords zijn: classy casual, up to date, met liefde voor details, altijd een navy en gemakkelijk te combineren. Dat is onze basis. Wij ontwerpen graag overzichtelijk, zonder poeha, maar wel mooie, verzorgde producten. Elk seizoen kiezen wij een titel, noem het een thema, waaruit wij de inspiratie halen voor kleur, vorm en details”.

Baker Bridge, the details make it rich..

X- Team Baker Bridge

Zomer 2018 

Meiden

Typisch voor de Baker Bridge meiden collectie zijn de artworks (kleine en grote prints). Dit seizoen staat alles in het teken van Coastal living, sparkles, en lieve artworks. Dat geeft teksten zoals: Salty kisses en The beach is mine. Qua stoffen is er dit seizoen meer sweat dan ooit, bijvoorbeeld: gestreept, in melange, met en zonder print. Key styles: zilver kleurige rok en wit T-shirt met zilveren foil print. Tot slot, onze details: zilver in ritsen en knoopjes, speelse drawstrings en pailletten in zilver en transparant.

 Jongens

De Baker Bridge jongens collectie staat in het teken van Below the ocean. De kleuren zijn, naast de basic kleuren als navy en gebroken wit, stoer met kleuren als coral en licht blauw. Ook de modellen zijn sportief, denk aan bomberjackjes en stoere polo’s. Key styles: stoere jasjes, opvallende broeken en T-shirts met verschillende grafische prints.

 Baker Bridge, the details make it rich…

X – Team Baker Bridge

 

De kids collectie is verkrijgbaar van maat 92/2 jaar tot en met 176/16 jaar.