‘Curious’

De Baker Bridge dames en meiden zijn deze winter super nieuwsgierig. Alle printjes en details zijn namelijk op één of andere manier geïnspireerd op een eekhoorntje en zijn karakter. Denk bijvoorbeeld letterlijk aan een glinsterende eekhoorntjes broche, of prints met teksten als: A super curious personality, lovely & swift. (Nieuwsgierig, schattig en snel)


Qua kleuren zijn er deze winter veel tinten van blauw; dark blue, royal blue, deep blue. Ze worden gecombineerd met warme witten, grijze camouflage of bijvoorbeeld een roze.

 

Materialen hebben dit seizoen iets extra’s, een coating of structuur, in ieder geval iets om aan te raken. Denk aan: glitter coatings op broeken of T-shirts, metallic effect op (imitatie) leren motorjackjes, pailletten op breigoed, kanten jurkje, (imitatie) bont gilets.

 

Eyecatcher: de mooie winterjas met de extra grote (imitatie) eekhoorntjes bont kraag.

 

 

‘Copper’

Koper is een stoer materiaal en helemaal van deze tijd. Voor de Baker Bridge jongens hebben we dit onderwerp natuur- en scheikundig aangepakt. Afkortingen, smeltpunt en andere technische gegevens zijn verwerkt in de prints en labels. Bijvoorbeeld: CU29, group 11, atomic radius 128pm.


Het jongens kleuren-pallet: blauwen, grijze camouflage, royal cobalt, olijf groen, grijs melange.

 

Materialen zijn stoer, comfortabel en met een hoge aaibaarheidsfactor. Denk aan een mooie donkergrijze gecoate denim, ultrazachte T-shirts of gemêleerde sweat. Om chique genoeg te blijven, combineer je deze met een krijtstreep blazer of een fil a fil overhemd met een hippe vlinderstrik in wafeltjes stof.

 

Eyecatcher: de grijze camouflage blazer, super stoer en chique tegelijk.

 

De dames collectie is verkrijgbaar van maat 34 t/m 44, XS t/m XXL.
De jongens en meiden collectie is verkrijgbaar van maat 92/2 jaar t/m maat 176/16 jaar.