Bestellen & bezorgen

In onze webshop kunt u op eenvoudige wijze uw bestelling plaatsen. De webshop biedt daarnaast nog enkele andere voordelen:

  • Veilig betalen
  • Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, de volgende dag al in huis
  • 14 dagen op zicht
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Hoe plaats ik een online bestelling?

U kunt het door u gewenste artikel eenvoudig bestellen door het artikel in de juiste kleur en maat te selecteren. Vervolgens plaatst u het artikel in uw winkelmand door op ‘buy’ te klikken. Wanneer u alle gewenste artikelen heeft geselecteerd klikt u rechtsboven op ‘my bag’. U vindt hier een overzicht van de door u geselecteerde artikelen. Het is mogelijk om in uw shoppingbag nog gegevens, zoals het aantal, te wijzigen of een artikel te verwijderen.

Hoe weet ik dat mijn bestelling definitief is geplaatst?

Wanneer u alle stappen van het bestelproces heeft doorlopen en uw bestelling heeft bevestigd, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een bevestiging van uw bestelling. 

BEZORGEN IN NEDERLAND

In verband met drukte tijdens de sale kan de verzending van uw bestelling iets langer duren dan u van ons gewend bent. 

Uw bestelling wordt thuisbezorgd door PostNL, dit biedt u de volgende voordelen:

  • Wanneer u op werkdagen voor 23.00 uur bestelt, heeft u het pakket de volgende dag al in huis.
  • Als u het pakket op een ander adres* wilt laten bezorgen dan uw factuur, kunt u bij ‘afleveradres’ een ander adres invullen dan bij ‘factuuradres’. 
  • U kunt uw online bestelling volgen via een uniek trackingnummer. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons per e-mail een verzendbevestiging met daarin het trackingnummer van uw pakket. 
  • De kosten voor deze verzendwijze bedragen € 4,95 per bestelling. 
  • PostNL probeert de zending drie keer af te leveren (niet op zon- en feestdagen). Als u de eerste keer niet thuis bent en het pakket kan ook niet bij de buren worden afgeleverd, wordt er een bericht achtergelaten. PostNL stuurt uw pakket dan naar een postkantoor bij u in de buurt, waar u de zending kunt afhalen. 

* Het is niet mogelijk een bestelling te laten afleveren op een postbusadres.

BEZORGEN BUITEN NEDERLAND

Naast Nederlandse adressen bezorgen wij ook in België. 

Alle via de webshop (www.bakerbridge.eu) geplaatste bestellingen worden verwerkt en verzonden vanuit Nederland. Baker Bridge heeft UPS geselecteerd voor de aflevering van internationale bestellingen. Met UPS is uw bestelling eenvoudig te volgen via het unieke trackingnummer. Daarnaast biedt UPS maximale service en bezorgen zij op elk gewenst adres*, thuis of op uw werk. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 werkdagen te verwerken en versturen, onder voorbehoud beschikbaarheid van de door u bestelde artikelen. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons verzendbevestiging per e-mail met daarin het trackingnummer van uw pakket. Volg uw bestelling via www.ups.com

* Het is niet mogelijk een bestelling te laten afleveren op een postbusadres.

De verzend- en verwerkingskosten voor het bezorgen van uw bestelling in België zijn €4,95.
Alle bij de behorende communicatie, zoals factuur, retourformulier en retourprocedure, zullen uitsluitend in het Nederlands worden verstrekt.

Baker Bridge noch de door ons gecontracteerde partners zijn verantwoordelijk voor eventuele douanekosten of invoerbelasting die in rekening gebracht zouden kunnen worden voor verzendingen van of naar het buitenland. Ook indien u besluit de levering niet te accepteren zullen deze kosten aan u worden doorbelast. U kunt informatie met betrekking tot invoerbelasting en douanekosten opvragen het douanekantoor van het desbetreffende land.

Er zijn geen kosten verbonden voor het retourneren vanuit een ander land dan Nederland. Op het bijgeleverde retourformulier zit een retoursticker met daarop een antwoordnummer vermeld. Het retourformulier voegt u volledig ingevuld bij uw retourzending.

Have questions? We would love to help.

Neem contact op met onze klantenservice door te bellen met +31 (0)88-2462410, of stuur een e-mail naar klantenservice@bakerbridge.eu