Retourneren & Ruilen

Het ruilen of retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

Indien u een artikel wilt ruilen, dan kan dit als volgt:

Indien u een artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, dan retourneert u kosteloos het artikel dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Het aankoopbedrag wordt op uw rekening teruggestort. Via de webshop bestelt u gemakkelijk opnieuw de juiste kleur of maat.

RETOURNEREN PER POST VANUIT NEDERLAND

U kunt uw retourzending, in originele verpakking, kosteloos naar het antwoordnummer sturen. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding ziet Baker Bridge niet als gebruik. 
Gebruik voor het retourneren van uw artikel altijd de voorgedrukte adressticker en sluit het ingevulde retourformulier bij, zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. (U krijgt een ontvangstbewijs van het postkantoor). Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. Kijk voor het dichtstbijzijnde PostNL service punt op: www.postnl.nl. Aan een retourzending via het antwoordnummer zijn geen kosten verbonden.

RETOURNEREN VANUIT BELGIË

U kunt uw retourzending, in originele verpakking, kosteloos naar het antwoordnummer sturen. Het artikel dient te allen tijde ongebruikt te zijn en, voor zover mogelijk, verpakt in de originele verpakking met aangehecht prijskaartje of sticker. Het passen van kleding ziet Baker Bridge niet als gebruik. 
Gebruik voor het retourneren van uw artikel altijd de voorgedrukte retoursticker van UPS en sluit het ingevulde retourformulier bij, zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. Neem telefonisch contact op met UPS (UPS België +32 78 25 08 77) om een afspraak in te plannen om uw pakket op te laten halen. Aan een retourzending via UPS zijn geen kosten verbonden. Kijk voor het meer informatie op de website van UPS www.ups.be. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd. 

CREDITERING VAN UW AANKOOPBEDRAG

U ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening, mits u de aankoop binnen 14 dagen heeft teruggestuurd en deze voldoet aan bovengenoemde retourvoorwaarden. Wanneer dit bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat, verschilt per bank en hangt af van de betaalwijze. Via iDEAL is dit meestal binnen 2 á 3 werkdagen. Wanneer het gaat om een creditcardbetaling kan het maximaal 31 dagen duren.
Bij gebruikte kortingscodes krijgt u het kortingsbedrag op geen enkele wijze retour.

WANNEER ONTVANG IK DE VERZENDKOSTEN RETOUR BIJ HET RETOURNEREN VAN MIJN BESTELLING?

U krijgt de door u betaalde verzendkosten retour in de volgende gevallen:

  1. U retourneert uw gehele bestelling.
  2. Een artikel uit uw bestelling is beschadigd, verkeerd geleverd of niet correct geleverd. Indien dit het geval is, neem dan contact op met klantenservice@bakerbridge.eu.

Have questions? We would love to help.

Neem contact op met onze klantenservice door te bellen met +31 (0)88-246 24 10, of stuur een e-mail naar klantenservice@bakerbridge.eu.