DISCLAIMER

De website www.bakerbridge.eu en alle onderdelen daarvan,met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Baker Bridge. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan op te slaan, te kopiëren of openbaar te maken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Baker Bridge.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Baker Bridge op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Baker Bridge wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Baker Bridge behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

WISHLIST

Wishlist is een hulpmiddel om een lijst met geliefde producten snel en eenvoudig te kunnen samenstellen. Producten in de lijst van mijn favorieten worden niet gereserveerd of automatisch besteld en kunnen te allen tijde uitverkocht raken. Aan deze lijst van mijn favorieten kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode zoals aangegeven op www.bakerbridge.eu. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

HAVE QUESTIONS? WE WOULD LOVE TO HELP.

Neem contact op met onze klantenservice door te bellen met 088-2462460, of stuur een e-mail naar klantenservice@bakerbridge.eu.