• Home
  • / Inspiration

Inspiration

DE KRACHT VAN BAKER BRIDGE: EEN PIONIERSMENTALITEIT

 Ze noemen ons ook wel eens een pionier. Over de hele wereld zijn wij altijd op zoek naar elementen die de Baker Bridge collectie vorm kunnen geven.: denk aan spectaculaire details, verrassende comfortabele stoffen en mooie, frisse kleuren. Van stoer tot klassiek, alles wat wij zien inspireert ons en nemen wij mee met de totstandkoming van de collectie.

 

THE DETAILS MAKE IT RICH.

Wij geloven dat kleding gaat om de kleine details die juist een grote impact hebben. Het oog voor detail doet het hem, door de speciale details ga je nog meer van je kledingstuk houden en raak je er niet op uitgekeken! De items voor de herfst-winter collectie zijn dan ook uitgewerkt met veel aandacht voor detail. Eyecatchers voor dit seizoen zijn onze reversible jassen voor meiden en jongens. Toen ze af waren, werden wij er op slag verliefd op, en hoe makkelijk is het dat je met deze jas niet één maar twee styles hebt om te dragen!

 

NIEUW VOOR BOYS: FEESTELIJKE N.O.O.S. COLLECTIE

Wij willen dat je je fantastisch voelt in onze kleding. Daarom hebben wij een aantal spectaculaire items toegevoegd voor boys, die we altijd op voorraad hebben. Hiertoe behoren onder andere een fancy blazer, een broek, een stijlvol gilet en overhemden. Alles past bij elkaar en is uitgevoerd in onze donkerblauw, wit en lichtblauw met eigentijdse labels en pasvormen. De stropdassen en strikjes met een fijne streep en stippen maken het plaatje compleet.

Laat de winter maar komen!

X team Baker Bridge

De kids collectie is verkrijgbaar van maat 92/2 jaar tot en met 176/16 jaar.